Qui sóc, què faig, on sóc

com-publicar-un-anunci-en-premsa

Voleu publicar un anunci en premsa escrita o per a un diari digital? Hi ha aspectes  que repercutiran directament en la imatge que transmeteu sobre la vostra marca. Una primera recomanació és tenir clar que l’objectiu que perseguiu en aquest bàner és que el lector, client, o possible client, sàpiga qui som, què ens diferencia de la resta i com ens poden localitzar.

La persona que  llegeix ha de poder identificar aquests tres ítems de forma ràpida; per tant, allò que entorpeixi la resolució d’aquestes preguntes és contraproduent. Això no vol dir que no puguem aportar més informació que aquesta, però cal tenir clar sempre allò que és prioritari. D’aquests tres ítems, considereu com a molt importants les dades de contacte (telèfon, si en teniu, i correu electrònic, imprescindibles), que haurien d’estar ben ressaltades. Si en aquest anunci hi voleu incorporar un vincle a les xarxes socials, prioritzeu aquelles que gestioneu de forma més habitual.

Escolliu la llengua que escolliu, penseu que la imatge que transmetem també es reflecteix per la manera com ens expressem: l’ortografia, en especial atenció a pronoms, majúscules i minúscules. Vigileu amb l’ús de barbarismes i amb l’accentuació. D’altra banda, tingueu present la llegibilitat: escollir una tipografia petita per encabir el màxim d’informació és una mala estratègia, ja que produeix l’efecte contrari. De la mateixa manera, cal trobar un equilibri en l’ús de les negretes i les cursives, convé no abusar-se ni per excés ni per defecte. Finalment, tingueu en compte que el disseny del bàner és important. Cerqueu colors atractius i una composició lleugera. I feu-ho sempre en consonància visual amb el text, és a dir, que els colors no dificultin la comprensió del vostre missatge.

Foto text: http://www.allsafe.es

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s